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SPECIAL MEETINGS 
 

 Special meetings of the Board of Education must be called as requested by a 
member of the Board, making such a request to the Board President. 
 
 Such meeting requires a notice of 24 hours to all Board members.  
 
 If, in an emergency, a special meeting is held before the 24-hour notice can be 
given, each member may be asked to sign a waiver of notice.  A statement regarding the 
time of notice and signature of such forms shall be entered in the minutes. 
 
Ref: Education Law §§1606; 2504; 2563 
 Open Meetings Law, Public Officers Law §§100 et seq. 
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